BDU AMEA ilə anlaşma memorandumu imzaladı

Bu gün Bakı Dövlət Universiteti ilə AMEA-nın Torpaqşünaslıq və Aqrokimya İnstitutu arasında anlaşma memorandumu imzalanıb.

09/04/2015
31 mart – Azərbaycanlıların soyqırımı günüdür

1998-ci ildən 31 mart Azərbaycan Respublikasında dövlət səviyyəsində Azərbaycanlıların soyqırımı günü kimi qeyd edilir. Bu soyqırım Azərbaycan xalqı və dövlətçiliyinin tarixində baş vermiş faciəli hadisələrə milli yaddaşın təzahürüdür. Azərbaycanlıların kütləvi surətdə qırğını, repressiyalara məruz qalması, doğma yurdlarından sürgün edilməsi və didərgin salınması XX əsr tarixinin ən faciəli və dəhşətli səhifələrindəndir.

31/03/2015
Ümummilli Lider H.Ə.Əliyevin anadan olmasının 92 illik yubileyinə həsr olunmuş Respublika Elmi Konfrans

7-8 may 2015-ci il tarixində Ümummilli Lider H.Ə.Əliyevin anadan olmasının 92 illik yubileyinə həsr olunmuş “XXI ƏSRDƏ EKOLOGİYA VƏ TORPAQŞÜNASLIQ ELMLƏRİNİN AKTUAL PROBLEMLƏRİ” mövzusunda IV Respublika Elmi Konfransı keçirəcəkdir.

29/03/2015
22 mart - Ümumdünya su ehtiyatları günüdür

Hər il martın 22-də Ümumdünya su ehtiyatları günü, yaxud Ümumdünya su günü (World Day of Water) qeyd olunur. Bu gün BMT Baş Assambleyasının 1993-cü il 22 fevral tarixli qərarına əsasən qeyd olunmağa başlanıb.

18/03/2015
Novruz bayramınız mübarək!

Novruz yazın, baharın ilk günü, təbiətin canlanması, torpağın oyanması bayramıdır. Bu gözəl bayram münasibətilə Sizi səmimi qəlbdən təbrik edir, bahar əhval-ruhiyyəli, xoş, mənalı günlər yaşamağınızı arzu edirik. Novruz bayramında bütün istəklərinizin həyata keçməsi diləyi ilə. . .

17/03/2015
14 Mart Ümumdünya çaylar günüdür

Bir çox ölkələrdə 14 Mart Ümumdünya çaylar günü (Day of Action for Rivers) kimi qeyd olunur. Əvvəllər bu günü Beynəlxalq bəndlərə qarşı, çaylar, su və həyat uğrunda mübarizə günü (International Day of Action Against Dams and for Rivers, Water and Life) adlandırırdılar.

14/03/2015
Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin (GİZ) nümayəndə heyəti Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub

Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin (GİZ) “Cənubi Qafqazda Biomüxtəlifliyin Davamlı İdarəolunması Proqramı” çərçivəsində Qiymətləndirmə Missiyasının rəhbəri İsabel Hinrichsenin başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub.

03/03/2015

Bu gün fakültədə Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyinin əmrinə əsasən “Müasir gənclik və milli-mənəvi, Bəşəri dəyərlər” mövzusunda elmi-praktik konfrans keçirilibdir

27/02/2015
Elan!

“Müasir gənclik və milli-mənəvi, bəşəri dəyərlər”mövzusunda elmi-praktik konfrans

26/02/2015
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin tələbələri istehsalat təcrübəsində

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin  IV kurs tələbələri 2014-2015-ci tədris ilində yanvarın 26-dan fevralın 15-dək istehsalat təcrübəsini keçmişdilər

16/02/2015
Həmkarlar təşkilatının hesabat seçki yığıncağı

16.02.15-ci il tarixdə Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsi Həmkarlar təşkilatının hesabat seçki yığıncağı olmuşdur

16/02/2015
2-3 Fevral 2015-ci il tarixlərində BMT-nin Nyu-York Qərargahında Gənclər Forumu keçirilib

09/02/2015
31 DEKABR – DÜNYA AZƏRBAYCANLILARININ HƏMRƏYLİYİ GÜNÜ

Hər il dekabrın 31-i azərbaycanlıların milli həmrəyliyi günü kimi qeyd edilir.

30/12/2014
BDU-nun müəllimi Muğla Sıtkı Koçman Universitetində mühazirə oxuyub

BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin müəllimi Mövlanə Dəyişmə Proqramı əsasında Muğla Sıtkı Koçman Universitetinin “Su ürünləri” fakultəsində mühazirə oxuyub

29/12/2014