Novruz bayramınız mübarək!

Novruz yazın, baharın ilk günü, təbiətin canlanması, torpağın oyanması bayramıdır. Bu gözəl bayram münasibətilə Sizi səmimi qəlbdən təbrik edir, bahar əhval-ruhiyyəli, xoş, mənalı günlər yaşamağınızı arzu edirik. Novruz bayramında bütün istəklərinizin həyata keçməsi diləyi ilə. . .

18/03/2016
22 mart - Ümumdünya su ehtiyatları günüdür

Hər il martın 22-də Ümumdünya su ehtiyatları günü, yaxud Ümumdünya su günü (World Day of Water) qeyd olunur. Bu gün BMT Baş Assambleyasının 1993-cü il 22 fevral tarixli qərarına əsasən qeyd olunmağa başlanıb.

18/03/2016
14 mart – Çayların, suların və həyatın mühafizəsi üçün bəndlərə qarşı beynəlxalq mübarizə günü

Bəndlərə qarşı beynləxalq fəaliyyət günü ABŞ-ın “Beynəlxalq çaylar şəbəkəsi” ictimai təşkilatının təşəbbüsü ilə həyata keçirilir

14/03/2016
8 mart bayramınız mübarək!

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanlığı əziz xanımlarımızı 8 mart Beynəlxalq qadınlar bayramı münasibətilə təbrik edir

07/03/2016
Psixo-nevroloji Uşaq Mərkəzinə ziyarət

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin I kurs tələbələri 4 mart 2016-cı il tarixində Bakı şəhərində fəaliyyət göstərən  Psixo-nevroloji Uşaq Mərkəzini ziyarət etdi.

04/03/2016
Bakı Dövlət Universitetinin tələbələri “Ekol Mühəndislik Xidmətləri” QSC-də istehsalat təcrübəsi keçirlər

Ekol Mühəndislik Xidmətləri” QSC-nin istehsalat sahələrində ali təhsil  müəssisələrində tələbələrin maarifləndirilməsi məqsədilə tədbirlər mütəmadi olaraq davam etdirilir

04/03/2016
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsi - 5

Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin yaranmasından 5 il ötür

03/03/2016
Almaniya – Azərbaycan Əməkdaşlıq Cəmiyyəti (GİZ)

Almaniya – Azərbaycan Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin (GİZ) Bakı ofisinin rəhbəri Oliver Köqler Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olmuşdur

08/02/2016
Fakültə əməkdaşı fəxri fərmanla təltif olunmuşdur

Azərbaycan Təhsil İşçiləri Azad həmkarlar İttifaqı Respublika Komitəsi 2015-ci ilin yekunlarına həsr olunmuş “İlin peşəkar gənci” fəxri adı uğrunda müsabiqə keçirmişdir.

12/01/2016
BDU tələbəsi universiteti beynəlxalq tədbirdə təmsil etdi.

15-21 Dekabr 2015-ci il tarixində Gürcüstanın paytaxtı Tbilisi şəhərində “Nifrət Nitqinə Yox” - “No Hate Speech Movement”  adlı beynəlxalq tədbir keçirilib.

24/12/2015

21.12.2015-ci il tarixdə Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Elmi Şurasının genişləndirilmiş iclası keçirilib. İclasda fakültə Tədris-metodiki Şurasının illik hesabatı və kafedralar üzrə 2015-ci təqvim ilində yerinə yetirilən elmi işlərin hesabatı dinlənilib.

21/12/2015
Ağacəkmə aksiyası

12 dekabr tarixində Ulu öndər Heydər Əliyevin anım günü münasibətilə BDU-da ağacəkmə aksiyası keçirilib

12/12/2015
12 dekabr Heydər Əliyevin anım günüdür

Böyük siyasətçi və dövlət xadiminin vəfatından 12 il ötür

11/12/2015
\"Şəhər Ekologiyası\" mövzusunda \"Dəyirmi Masa\"

9 dekabr 2015-ci il tarixində Azərbaycan Tələbə Gənclər Təşkilatları İttifaqı Ekologiya İşçi qrupunun, Bakı Dövlət Universiteti Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsi Ekologiya klubunun və ADA Universitetinin Enerji və Ətraf Mühit üçün Xəzər Mərkəzinin birgə təşəbbüsü ilə ADA Universitetində "Şəhər Ekologiyası" mövzusunda "Dəyirmi Masa" keçirilib

09/12/2015
“Hər kağızı bir yarpağa dəyişək” layihəsi çərçivəsində ağac əkmə aksiyası keçirilmişdir

05.12.2015-ci il tarixində Ekologiya və Torpaqşünalıq fakültəsinin tələbələri Ekologiya klubunun təşkilatçıları ilə İDEA İctimai Birliyinin keçirdiyi “Ağac Əkmə” aksiyasında iştirak ediblər

05/12/2015
Qarşılıqlı əməkdaşlıq barədə memorandum imzalandı

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsi ilə Təhsil Nazirliyinin nəzdində olan Respublika Ekoloji Tərbiyə və Təcrübəçilik Mərkəzi arasında qarşılıqlı əməkdaşlıq barədə memorandum imzalanmışdır

04/12/2015
\'Eco School\' adlı layihənin növbəti təlimi keçirilmişdir

02/12/2015
Yeni dərslik nəşr edilmişdir

BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin “Torpaqşünaslıq” kafedrasının müdiri akademik Q.Ş.Məmmədov, “Yerquruluşu və kadastr” kafedrasının dosentləri A.B.Cəfərov və A.S.Oruclunun birgə hazırladıqları “Torpaqların bonitirovkası” adlı dərslik nəşr edilmişdir

01/12/2015
Parisdə BMT-nin iqlim dəyişikliyi ilə bağlı COP 21 konfransı işə başlayıb

Konfransda 150-dək ölkənin dövlət və hökumət başçıları iştirak edirlər.

30/11/2015
\"Eco School\" adlı layihə