Xəbərlər

BDU-nun fakültələrarası idman yarışlarının qaliblərinin mükafatlandırılması mərasimi keçirilib.Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin futbol və voleybol komandası II yerin qalibi olub. Təbrik edirik!!!

06/05/2019
BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində VIII Respublika elmi konfransı keçirilib

03/05/2019
Türkiyəli alim Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub

29/04/2019
Fakültənin futbol komandası yarımfinalda qələbə qazanaraq finala yüksəlib. Təbrik edirik!!!

26/04/2019
BDU-nun əməkdaşları Türkiyədə konfransda çıxış ediblər

26/04/2019
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Tələbə Elmi Cəmiyyətinin növbəti elmi seminarı keçirilib

25/04/2019
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Ekologiya ixtisası üzrə təhsil alan IV kurs tələbələri “Eko Park: Ekoloji Tədqiqatlar Mərkəzi” İctimai Birliyinin ərazisində təcrübə keçirlər.

24/04/2019
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Tələbə Gənclər Təşkilatı və Tələbə Elmi Cəmiyyətin təşkilatçılığı ilə BDU-nun 100 illiyinə həsr olunmuş “1 əsrlik tarix” intellektual oyunu keçirilib.

22/04/2019
28/03/2018 Respublika Elmi Konfransı

3-4 may 2019-cu il tarixində Ümummilli Lider H.Əliyevin anadan olmasının 96 illiyinə həsr olunmuş “XXI əsrdə ekologiya və torpaqşünaslıq elmlərinin aktual problemləri” mövzusunda VIII Respublika elmi konfransı keçirəcəkdir.

16/04/2019
15 aprel - ekoloji biliklər günüdür

15/04/2019

Fakültənin futbol komandası qrup mərhələsi çərçivəsində qələbə qazanmış və 1/4 finala yüksəlmişdir. Təbrik edirik!!!

15/04/2019
Bakı Dövlət Universitetinin tələbələri Torpaqşünaslıq və Aqrokimya İnstitutununda təcrübə keçiblər

12/04/2019
Bioekologiya kafedrasının dosenti “ICALSI-2019” Beynəlxalq konfransda iştirak etmişdir.

11/04/2019
BDU-nun altı alimi “Elm günü”nə həsr olunmuş müsabiqədə qalib olublar

27/03/2019
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Ekoloji kimya və ətraf mühitin mühafizəsi ETL-in aparıcı elmi işçisi “Elm Günü” münasibətilə keçirilən müsabiqənin qalibi olub

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Ekoloji kimya və ətraf mühitin mühafizəsi ETL-in aparıcı elmi işçisi, k.ü.e.d. Kamran Mahmudov Prezident İlham Əliyevin Sərəncamı ilə təsis edilmiş “Elm Günü” müsabiqəsinin qalibi olub. Təbrik edirik!!!

27/03/2019
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində Novruz şənliyi keçirilib

Ekologiya  və torpaqşünaslıq fakültəsində Novruz şənliyi keçirilib

19/03/2019
Novruz bayramınız mübarək!

Novruz yazın, baharın ilk günü, təbiətin canlanması, torpağın oyanması bayramıdır. Bu gözəl bayram münasibətilə Sizi səmimi qəlbdən təbrik edir, bahar əhval-ruhiyyəli, xoş, mənalı günlər yaşamağınızı arzu edirik. Novruz bayramında bütün istəklərinizin həyata keçməsi diləyi ilə. . .
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanlığı

18/03/2019

14/03/2019
BDU-nun rektoru Elçin Babayev kollektivə təqdim edilib