ELAN!

04/05/2016
Gənclərin Elmi Forumu: Təbiət və Tibb elmləri

27/04/2016
BDU-nun 300-dək tələbəsi Heydər Əliyev adına Azərbaycan Ali Hərbi Məktəbində olub

Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin 300-dək tələbəsi Heydər Əliyev adına Azərbaycan Ali Hərbi Məktəbində olub

21/04/2016
Respublika Elmi Konfransı

18/04/2016
22 aprel - “Beynəlхalq Yer günü”dür

Beynəlxalq Yer Kürəsi Günü və ya "Ağac Günü" — keçirilmə tarixi XIX əsrin 70-ci illərinə təsadüf edir

18/04/2016
Bakı Dövlət Universiteti Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib

Bu gün Bakı Dövlət Universiteti Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib. AMEA-nın Rəyasət Heyəti üzvləri, ali təhsil müəssisələrinin rektorları, Şura üzvləri, tanınmış alimlər və KİV nümayəndələrinin iştirak etdiyi və 2015-ci ildə BDU-da yerinə yetirilmiş elmi-tədqiqat işlərinin yekunlarına həsr olunmuş iclasdan öncə bununla əlaqədar sərgiyə baxış keçirilib

06/04/2016
BDU-dan əsgərlərimizə dəstək

04/04/2016
31 MART - AZƏRBAYCANLILARIN SOYQIRIMI GÜNÜ

Martın 31-i bizə Azərbaycanın tarixində unudulmaz bir gündür. Günlər var ki, sevincinin böyüklüyü ilə, günlər də var ki, fəlakət və qüssəsinin əzəməti ilə unudulmaz. 31 mart ikinci günlərdən idi.

31/03/2016
Novruz bayramınız mübarək!

Novruz yazın, baharın ilk günü, təbiətin canlanması, torpağın oyanması bayramıdır. Bu gözəl bayram münasibətilə Sizi səmimi qəlbdən təbrik edir, bahar əhval-ruhiyyəli, xoş, mənalı günlər yaşamağınızı arzu edirik. Novruz bayramında bütün istəklərinizin həyata keçməsi diləyi ilə. . .

18/03/2016
22 mart - Ümumdünya su ehtiyatları günüdür

Hər il martın 22-də Ümumdünya su ehtiyatları günü, yaxud Ümumdünya su günü (World Day of Water) qeyd olunur. Bu gün BMT Baş Assambleyasının 1993-cü il 22 fevral tarixli qərarına əsasən qeyd olunmağa başlanıb.

18/03/2016
14 mart – Çayların, suların və həyatın mühafizəsi üçün bəndlərə qarşı beynəlxalq mübarizə günü

Bəndlərə qarşı beynləxalq fəaliyyət günü ABŞ-ın “Beynəlxalq çaylar şəbəkəsi” ictimai təşkilatının təşəbbüsü ilə həyata keçirilir

14/03/2016
8 mart bayramınız mübarək!

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanlığı əziz xanımlarımızı 8 mart Beynəlxalq qadınlar bayramı münasibətilə təbrik edir

07/03/2016
Psixo-nevroloji Uşaq Mərkəzinə ziyarət

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin I kurs tələbələri 4 mart 2016-cı il tarixində Bakı şəhərində fəaliyyət göstərən  Psixo-nevroloji Uşaq Mərkəzini ziyarət etdi.

04/03/2016
Bakı Dövlət Universitetinin tələbələri “Ekol Mühəndislik Xidmətləri” QSC-də istehsalat təcrübəsi keçirlər

Ekol Mühəndislik Xidmətləri” QSC-nin istehsalat sahələrində ali təhsil  müəssisələrində tələbələrin maarifləndirilməsi məqsədilə tədbirlər mütəmadi olaraq davam etdirilir

04/03/2016
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsi - 5

Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin yaranmasından 5 il ötür

03/03/2016
Almaniya – Azərbaycan Əməkdaşlıq Cəmiyyəti (GİZ)

Almaniya – Azərbaycan Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin (GİZ) Bakı ofisinin rəhbəri Oliver Köqler Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olmuşdur

08/02/2016
Fakültə əməkdaşı fəxri fərmanla təltif olunmuşdur

Azərbaycan Təhsil İşçiləri Azad həmkarlar İttifaqı Respublika Komitəsi 2015-ci ilin yekunlarına həsr olunmuş “İlin peşəkar gənci” fəxri adı uğrunda müsabiqə keçirmişdir.

12/01/2016
BDU tələbəsi universiteti beynəlxalq tədbirdə təmsil etdi.

15-21 Dekabr 2015-ci il tarixində Gürcüstanın paytaxtı Tbilisi şəhərində “Nifrət Nitqinə Yox” - “No Hate Speech Movement”  adlı beynəlxalq tədbir keçirilib.

24/12/2015

21.12.2015-ci il tarixdə Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Elmi Şurasının genişləndirilmiş iclası keçirilib. İclasda fakültə Tədris-metodiki Şurasının illik hesabatı və kafedralar üzrə 2015-ci təqvim ilində yerinə yetirilən elmi işlərin hesabatı dinlənilib.

21/12/2015
Ağacəkmə aksiyası

12 dekabr tarixində Ulu öndər Heydər Əliyevin anım günü münasibətilə BDU-da ağacəkmə aksiyası keçirilib

12/12/2015