Xəbərlər

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində GƏNC TƏDQİQATÇILARIN RESPUBLİKA VİRTUAL ELMİ KONFRANSI keçiriləcəkdir

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin təşkilatçılığı ilə 16 iyun 2020-ci il tarixində Ümummilli Lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 97-ci ildönümünə həsr olunmuş “Ekologİya və torpaqşünaslıq elmləri XXI əsrdə” MÖVZUSUNDA GƏNC TƏDQİQATÇILARIN RESPUBLİKA VİRTUAL ELMİ KONFRANSI keçiriləcəkdir.

14/06/2020
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin “Ekoloji kimya” kafedrasının dosenti Beynəlxalq Elmi Konfransında komitə üzvü seçilib

Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin “Ekoloji kimya” kafedrasının dosenti E.M.Qədirova Rusiyanın Obninsk şəhərində 21-22 may tarixində keçirilən “Texnogen sistemlər və ekoloji risk” III Beynəlxalq Elmi Konfransında komitə üzvü seçilib. Konfrans onlayn qaydada keçirilib və məruzələr dinlənilib.

10/06/2020
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində Microsoft Teams platforması üzərindən 2019-2020-ci tədris ilinin ilk onlayn imtahanları baş tutub

09/06/2020
İyun ayının 5-də Həyat fəaliyyətinin təhlükəsizliyi kafedrasının onlayn formatda geniş tərkibdə iclası keçirilib

05/06/2020
5 iyun - Ümumdünya Ətraf Mühitin Mühafizəsi Günüdür

05/06/2020
23 may Ekoloqların peşə bayramı günüdür. Təbrik edirik!!!

23 may Ekologiya və Təbii Sərvətlər Nazirliyi işçilərinin peşə bayramı günüdür...Təbrik edirik!!!

23/05/2020

22 may 2020-ci il tarixində Microsoft Teams proqramı üzərindən onlayn formada Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilmişdir.

22/05/2020
ELAN!!!

“Ekoloji kimya və ətraf mühitin mühafizəsi” ETL-nın aparıcı elmi işçisi, Portuqaliyanın Lissabon Universitetində  uzunmüddətli elmi ezamiyyətdə olan kimya elmləri doktoru     Kamran T. Mahmudov     19 may 2020-ci il saat 15:00-da BDU-nun tələbələri üçün Microsoft Teams platforması üzərindən “Yeni tip rabitələr” mövzusunda onlayn mühazirə keçəcəkdir.

18/05/2020
Respublika elmi konfransı

22-23 may 2020-ci il tarixində Ümummilli Lider H.Əliyevin anadan olmasının 97 illiyinə həsr olunmuş “Ekologiya və torpaqşünaslıq elmləri XXI əsrdə”
mövzusunda tələbə və magistrantların I Respublika virtual elmi konfransı keçirəcəkdir. Elmi konfrans Microsoft Teams platforması üzərindən onlayn formatda olacaqdır.

12/05/2020
Novruz bayramınız mübarək!

21/03/2020
BDU COVİD-19 Koronavirusla Mübarizəyə Dəstək Fonduna vəsait köçürdü

21/03/2020
Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Jurnalistika fakültəsində “Milli-mənəvi dəyərlər və müasirlik” mövzusunda dəyirmi masa keçirilib

28/02/2020
26 fevral Xocalı soyqırımı günüdür

26 fevral Xocalı soyqırımı günüdür. Unutmadiq

25/02/2020
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin tələbələri istehsalat təcrübəsi keçirlər

25/02/2020
BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Həmkarlar təşkilatının hesabat-seçki iclası keçirilib

20/02/2020
20 Yanvar - Ümumxalq Hüzn Günü

20/01/2020
31 dekabr Dünya Azərbaycanlılarının həmrəyliyi günü və Yeni iliniz mübarək!!!

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsi Sizi 31 dekabr Dünya Azərbaycanlılarının həmrəyliyi günü və Yeni il münasibətilə təbrik edir!!!

31/12/2019
Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) 100 illiyi münasibətilə yubiley medallarının təqdimetmə mərasimi keçirilib

29/12/2019

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin tələbələri MAGin Debat Arenasında fəal iştirak ediblər. Təbrik edirik!!!

27/12/2019
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |