Ədəbiyyat dərnəyinin açilişi oldu

Bu gün BDU ədəbiyyat dərnəyinin birinci iclası keçirilib. BDU-nun Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri, dosent Fikrət Şiriyev dərnəyin iclasını acaraq, iştirakçılara universitetin rektoru, akademik Abel Məhərrəmovun xeyir-duasını və xoş arzularını çatdırıb.

16/04/2011
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin təntənəli açılışı oldu

Prezident İlham Əliyevin müvafiq sərəncamına əsasən elan edilmiş «Ekologiya ili» çərçivəsində ölkə ali təhsil sistemində ilk olaraq bu gün BDU-da bu ali təhsil ocağının rektoru, akademik Abel Məhərrəmov, Ekologiya və Təbii Sərvətlər naziri Hüseynqulu Bağırov, Torpaq və Xəritəçəkmə Komitəsinin sədri Qərib Məmmədov və digər rəsmi qonaqların iştirakı ilə Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin təntənəli açılış mərasimi keçirildi. Eyni zamanda «Ekoloji monitorinq» üzrə elmi-tədris laboratoriyasının, «Ekoloji kimya və ətraf mühitin mühafizəsi» elmi-tədqiqat laboratoriyasının və  kompyuter otağının da açılışı oldu.

03/03/2011
Bakı Dövlət Universitetinin qarşısında Qarabağda döyüşlərdə iştirak edən hərbçilərə dəstək aksiyası keçirilib.

04/12/1999
BDU-dan əsgərlərimizə dəstək

04/12/1999
Hörmətli Şövqü müəllim....

Əziz Şövqü müəllim!
Sizə Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin çoxsaylı kollektivinin, professor-müəllim heyətinin və tələbələrinin ən səmimi salamlarını yetirir və anadan olmağınızın 80 illiyi münasibətilə Sizi ürəkdən təbrik edirik.

01/01/1970
Akademik Qərib Məmmədov Azərbaycan Respublikası Prezidentinin sərəncamı ilə \"Şöhrət Ordeni\"ilə təltif edilib.

Akademik Qərib Məmmədov Azərbaycan Respublikası Prezidentinin sərəncamı ilə "Şöhrət Ordeni" ilə təltif edilib.
TƏBRİK EDİRİK!!!

01/01/1970