Abel Məhərrəmov «Avrasiyanın fəxri» medalı ilə təltif edilib

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Qazaxıstan Respublikası Lev Qumilyov adına Avrasiya Milli Universitetinin Elmi Şurasının 27 aprel 2011-ci il tarixli qərarı ilə Avrasiya məkanında təhsil və mədəniyyətin inkişafınaverdiyi töhfələrinə görə «Avrasiyanın fəxri» medalı və müvafiq diplomla təltif edilib.

16/05/2011
Fakultəmizin əməkdaşı Diplomla təltif olundu

“Ailə, qadın və uşaq problemləri” komitəsi 26 aprel 2011-ci ildə görkəmli kimyaçı İzzət Orucovanın 100 illiyi münasibətilə müsabiqə keçirmişdir.

12/05/2011
Almaniya Beynəlxalq əməkdaşlıq Cəmiyyətinin Biomüxtəlifliyin Davamlı idarə olunması heyətinin rəhbəri Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olmuşdur

Bu gün Almaniya Beynəlxalq əməkdaşlıq Cəmiyyətinin Biomüxtəlifliyin Davamlı idarə olunması heyətinin rəhbəri doktor Kristian Gönner BDU Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olmuşdur.

12/05/2011
BDU-da ümummilli lider Heydər Əliyevin doğum günü münasibəti ilə Gül bayramı keçirilib

11/05/2011
Bakı Dövlət Universiteti ilə Türkiyənin Ondoqquz May Universiteti arasında Anlaşma Memorandumu imzalandı

İmzalanma mərasimindən əvvəl çıxış edən rektor, akademik Abel Məhərrəmov Bakı Dövlət Universitetinin Türkiyənin bir çox ali təhsil ocaqları ilə əməkdaşlıq etdiyini və bu əməkdaşlığın səmərəli nəticələr verdiyini qeyd edib. Akademik Abel Məhərrəmov əmin olduğunu bildirib ki, Ondoqquz May Universiteti ilə imzalanmış bu memorandum əməkdaşlığın inkişafı istiqamətində çox böyük nəticələr verəcək.

23/04/2011
Avropa ilə distant təhsil

Rektor, akademik Abel Məhərrəmov Avropanın “TEMPUS”  proqramı  çərçivəsində Bakı Dövlət Universiteti və İngiltərənin Westminster Universiteti arasında magistr pilləsi üzrə distant təhsilin reallaşmasına hazırlıq məqsədilə BDU-ya gəlmiş layihə təşkilatçılarını qəbul edib. BDU-da 37 beynəlxalq qrant və proqramların həyata keçirildiyi deyən rektor layihələrin əsasən elmi innovasiyalar – nanotexnologiyalar və immunologiyalarla bağlı olduğunu bildirib.

20/04/2011
Elmi-tədqiqat İnstitutlarında, Mərkəzlərində və Laboratoriyalarında boş ştat yerləri tutmaq üçün müsabiqə!

Tətbiqi Riyaziyyat, Fizika Problemləri Elmi-tədqiqat İnstitutlarında, Elmi-tədqiqat Mərkəzlərində və Elmi-tədqiqat Laboratoriyalarında boş yerləri tutmaq üçün müsabiqə elan edir!

18/04/2011
Ədəbiyyat dərnəyinin açilişi oldu

Bu gün BDU ədəbiyyat dərnəyinin birinci iclası keçirilib. BDU-nun Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri, dosent Fikrət Şiriyev dərnəyin iclasını acaraq, iştirakçılara universitetin rektoru, akademik Abel Məhərrəmovun xeyir-duasını və xoş arzularını çatdırıb.

16/04/2011
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin təntənəli açılışı oldu

Prezident İlham Əliyevin müvafiq sərəncamına əsasən elan edilmiş «Ekologiya ili» çərçivəsində ölkə ali təhsil sistemində ilk olaraq bu gün BDU-da bu ali təhsil ocağının rektoru, akademik Abel Məhərrəmov, Ekologiya və Təbii Sərvətlər naziri Hüseynqulu Bağırov, Torpaq və Xəritəçəkmə Komitəsinin sədri Qərib Məmmədov və digər rəsmi qonaqların iştirakı ilə Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin təntənəli açılış mərasimi keçirildi. Eyni zamanda «Ekoloji monitorinq» üzrə elmi-tədris laboratoriyasının, «Ekoloji kimya və ətraf mühitin mühafizəsi» elmi-tədqiqat laboratoriyasının və  kompyuter otağının da açılışı oldu.

03/03/2011
Bakı Dövlət Universitetinin qarşısında Qarabağda döyüşlərdə iştirak edən hərbçilərə dəstək aksiyası keçirilib.

04/12/1999
BDU-dan əsgərlərimizə dəstək

04/12/1999
Hörmətli Şövqü müəllim....

Əziz Şövqü müəllim!
Sizə Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin çoxsaylı kollektivinin, professor-müəllim heyətinin və tələbələrinin ən səmimi salamlarını yetirir və anadan olmağınızın 80 illiyi münasibətilə Sizi ürəkdən təbrik edirik.

01/01/1970
Akademik Qərib Məmmədov Azərbaycan Respublikası Prezidentinin sərəncamı ilə \"Şöhrət Ordeni\"ilə təltif edilib.

Akademik Qərib Məmmədov Azərbaycan Respublikası Prezidentinin sərəncamı ilə "Şöhrət Ordeni" ilə təltif edilib.
TƏBRİK EDİRİK!!!

01/01/1970
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Plastik tullantılardan alınan neft