Xəbərlər

BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Həmkarlar təşkilatının hesabat-seçki iclası keçirilib

20/02/2020
20 Yanvar - Ümumxalq Hüzn Günü

20/01/2020
31 dekabr Dünya Azərbaycanlılarının həmrəyliyi günü və Yeni iliniz mübarək!!!

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsi Sizi 31 dekabr Dünya Azərbaycanlılarının həmrəyliyi günü və Yeni il münasibətilə təbrik edir!!!

31/12/2019
Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) 100 illiyi münasibətilə yubiley medallarının təqdimetmə mərasimi keçirilib

29/12/2019

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin tələbələri MAGin Debat Arenasında fəal iştirak ediblər. Təbrik edirik!!!

27/12/2019
Ekoloji kimya kafedrasında dərslik və dərs vəsaiti çapdan çıxıb

19/12/2019
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin növbəti elmi seminarı keçirilib

18/12/2019
Fakültənin voleybol komandası finalda qələbə qazanaraq çempion olub. Təbrik edirik!!!

16/12/2019
Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin elmi şurasının elmi hesabatlara həsr olunmuş növbəti iclası keçirilib.

13/12/2019
Bakı Dövlət Universitetində Hult Prize Campus-un finalı keçirilib

09/12/2019
Bioekologiya kafedrasının dosenti elmi-siyasi seminarda iştirak edib

06/12/2019
Prezident İlham Əliyev Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyi münasibətilə keçirilən mərasimdə iştirak edib

27/11/2019
Təltif olunan əməkdaşları təbrik edirik!!!

27/11/2019
Ekoloji kimya kafedrasının müdiri Sevinc Hacıyeva beynəlxalq konfransda çıxış edib

27/11/2019
Ekoloji kimya kafedrasının dosenti AZƏRTAC-a müsahibə verib