Akademik Rəfiqə xanım Əliyevanın anadan olmasının 88-ci ildönümüdür

20/09/2020
BDU-nun Enactus komandası qalib olub

31/08/2020
Bakı Dövlət Universitetində (BDU) Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin təşkilatçılığı ilə onlayn elmi seminar keçirilib

24/07/2020
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində onlayn formatda magistr dissertasiyalarının müdafiəsi keçirilib

10/07/2020
2019-2020-ci tədris ilinin onlayn formatda keçirilən yaz imtahan sessiyasının 4-cü həftəsi də uğurla yekunlaşdı.

03/07/2020
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Ekologiya, Torpaqşünaslıq və aqrokimya və Yerquruluşu, torpaq və şəhər kadastrı ixtisası üzrə təhsil alan IV kurs tələbələrinin buraxılış işlərinin müdafiəsi keçirilib.

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Ekologiya, Torpaqşünaslıq və aqrokimya və Yerquruluşu, torpaq və şəhər kadastrı ixtisası üzrə təhsil alan IV kurs tələbələrinin buraxılış işlərinin onlayn formatda müdafiəsi keçirilib.

25/06/2020
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dosenti vəfat edib

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Coğrafi ekologiya kafedrasının dosenti Allahverdi Dolxanov vəfat edib. Allah rəhmət eləsin!

22/06/2020
2019-2020-ci tədris ilinin onlayn yaz imtahan sessiyası davam edir

18/06/2020
“Ekologiya və torpaqşünaslıq elmləri XXI əsrdə” mövzusunda Respublika virtual elmi konfransı keçirilib

16/06/2020
15 iyun - Milli Qurtuluş Günüdür

15/06/2020
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində GƏNC TƏDQİQATÇILARIN RESPUBLİKA VİRTUAL ELMİ KONFRANSI keçiriləcəkdir

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin təşkilatçılığı ilə 16 iyun 2020-ci il tarixində Ümummilli Lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 97-ci ildönümünə həsr olunmuş “Ekologİya və torpaqşünaslıq elmləri XXI əsrdə” MÖVZUSUNDA GƏNC TƏDQİQATÇILARIN RESPUBLİKA VİRTUAL ELMİ KONFRANSI keçiriləcəkdir.

14/06/2020
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin “Ekoloji kimya” kafedrasının dosenti Beynəlxalq Elmi Konfransında komitə üzvü seçilib

Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin “Ekoloji kimya” kafedrasının dosenti E.M.Qədirova Rusiyanın Obninsk şəhərində 21-22 may tarixində keçirilən “Texnogen sistemlər və ekoloji risk” III Beynəlxalq Elmi Konfransında komitə üzvü seçilib. Konfrans onlayn qaydada keçirilib və məruzələr dinlənilib.

10/06/2020
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində Microsoft Teams platforması üzərindən 2019-2020-ci tədris ilinin ilk onlayn imtahanları baş tutub

09/06/2020
İyun ayının 5-də Həyat fəaliyyətinin təhlükəsizliyi kafedrasının onlayn formatda geniş tərkibdə iclası keçirilib

05/06/2020
5 iyun - Ümumdünya Ətraf Mühitin Mühafizəsi Günüdür

05/06/2020
23 may Ekoloqların peşə bayramı günüdür. Təbrik edirik!!!

23 may Ekologiya və Təbii Sərvətlər Nazirliyi işçilərinin peşə bayramı günüdür...Təbrik edirik!!!

23/05/2020

22 may 2020-ci il tarixində Microsoft Teams proqramı üzərindən onlayn formada Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilmişdir.

22/05/2020
ELAN!!!

“Ekoloji kimya və ətraf mühitin mühafizəsi” ETL-nın aparıcı elmi işçisi, Portuqaliyanın Lissabon Universitetində  uzunmüddətli elmi ezamiyyətdə olan kimya elmləri doktoru     Kamran T. Mahmudov     19 may 2020-ci il saat 15:00-da BDU-nun tələbələri üçün Microsoft Teams platforması üzərindən “Yeni tip rabitələr” mövzusunda onlayn mühazirə keçəcəkdir.

18/05/2020
Respublika elmi konfransı

22-23 may 2020-ci il tarixində Ümummilli Lider H.Əliyevin anadan olmasının 97 illiyinə həsr olunmuş “Ekologiya və torpaqşünaslıq elmləri XXI əsrdə”
mövzusunda tələbə və magistrantların I Respublika virtual elmi konfransı keçirəcəkdir. Elmi konfrans Microsoft Teams platforması üzərindən onlayn formatda olacaqdır.

12/05/2020
Novruz bayramınız mübarək!

21/03/2020
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |