23 may Ekoloqların peşə bayramı günüdür. Təbrik edirik!!!

23 may Ekologiya və Təbii Sərvətlər Nazirliyi işçilərinin peşə bayramı günüdür...Təbrik edirik!!!

23/05/2020

22 may 2020-ci il tarixində Microsoft Teams proqramı üzərindən onlayn formada Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilmişdir.

22/05/2020
ELAN!!!

“Ekoloji kimya və ətraf mühitin mühafizəsi” ETL-nın aparıcı elmi işçisi, Portuqaliyanın Lissabon Universitetində  uzunmüddətli elmi ezamiyyətdə olan kimya elmləri doktoru     Kamran T. Mahmudov     19 may 2020-ci il saat 15:00-da BDU-nun tələbələri üçün Microsoft Teams platforması üzərindən “Yeni tip rabitələr” mövzusunda onlayn mühazirə keçəcəkdir.

18/05/2020
Respublika elmi konfransı

22-23 may 2020-ci il tarixində Ümummilli Lider H.Əliyevin anadan olmasının 97 illiyinə həsr olunmuş “Ekologiya və torpaqşünaslıq elmləri XXI əsrdə”
mövzusunda tələbə və magistrantların I Respublika virtual elmi konfransı keçirəcəkdir. Elmi konfrans Microsoft Teams platforması üzərindən onlayn formatda olacaqdır.

12/05/2020
Novruz bayramınız mübarək!

21/03/2020
BDU COVİD-19 Koronavirusla Mübarizəyə Dəstək Fonduna vəsait köçürdü

21/03/2020
Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Jurnalistika fakültəsində “Milli-mənəvi dəyərlər və müasirlik” mövzusunda dəyirmi masa keçirilib

28/02/2020
26 fevral Xocalı soyqırımı günüdür

26 fevral Xocalı soyqırımı günüdür. Unutmadiq

25/02/2020
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin tələbələri istehsalat təcrübəsi keçirlər

25/02/2020
BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Həmkarlar təşkilatının hesabat-seçki iclası keçirilib

20/02/2020
20 Yanvar - Ümumxalq Hüzn Günü

20/01/2020
31 dekabr Dünya Azərbaycanlılarının həmrəyliyi günü və Yeni iliniz mübarək!!!

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsi Sizi 31 dekabr Dünya Azərbaycanlılarının həmrəyliyi günü və Yeni il münasibətilə təbrik edir!!!

31/12/2019
Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) 100 illiyi münasibətilə yubiley medallarının təqdimetmə mərasimi keçirilib

29/12/2019

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin tələbələri MAGin Debat Arenasında fəal iştirak ediblər. Təbrik edirik!!!

27/12/2019
Ekoloji kimya kafedrasında dərslik və dərs vəsaiti çapdan çıxıb

19/12/2019
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyətinin növbəti elmi seminarı keçirilib

18/12/2019
Fakültənin voleybol komandası finalda qələbə qazanaraq çempion olub. Təbrik edirik!!!

16/12/2019
Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin elmi şurasının elmi hesabatlara həsr olunmuş növbəti iclası keçirilib.

13/12/2019
Bakı Dövlət Universitetində Hult Prize Campus-un finalı keçirilib

09/12/2019
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |