05/06/2015
“Yay məktəb”ində iştirak üçün elan

Azərbaycan landşaftlarının tədqiqi

Alman-Azərbaycan tələbələrinin (Griefswald Universitetinin və Bakı Dövlət Universitetinin tələbələri )yay məktəbi və ekspedisiyada biomüxtəlifliyin qorunması üçün qarşılıqlı təlimlər təşkil olunacaq!

Yay məktəbinin vaxtı:                        24.08-06.09.2015

Yay məktəbi çərçivəsində təşkil olunacaq ekspedisiya Böyük Qafqazın alp hissələrini və Qobustanın aran səhralarından keçən transeklərin landşaftını əhatə edəcək.

İştirakçılar üçün tələblər:
1.Biomüxtəliflik (flora,quşlar) torpaqşünaslıq və ya Azərbaycan landşaftları haqqında bəzi biliklərə malik olmalı,
2.Ekologiya sahəsində işləmək üçün həvəsi olmalı,
3.İngilis dilini yaxşı bilməli.
Marağı olanlar  Ekologiya və Torpaqşünaslıq fakültəsi, bioekologiya kafedrasına til.dieterich@gmail.com, ünvanına qısa məktub yaza və ya  055-9104832,051-5104832. telefonları ilə əlaqə saxlaya bilər.
Yay məktəbi haqqında daha ətraflı məlumatı da Bioekologiya kafedrasından əldə edə bilərsiniz.