27/11/2019
Təltif olunan əməkdaşları təbrik edirik!!!

Prezident İlham Əliyevin 25.11.2019-cu il tarixdə imzaladığı sərəncama əsasən Bakı Dövlət Universitetinin 100 illiyi münasibətilə Azərbaycanda təhsilin və elmin inkişafındakı xidmətlərinə görə Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin aşağıdakı əməkdaşlarıı təltif olunmuşdur.

Azərbaycan Respublikası Prezidentinin fərdi təqaüdü
Göyçayskiy Şövqisəfa Yusifziya oğlu - Coğrafi ekologiya kafedrasının professoru

Tərəqqi medalı ilə

Şəmilov Nazim Telman oğlu - Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanı