12/04/2012
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakultəsinin dosenti beynəlxalq seminarda iştirak edib

BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakultəsinin Coğrafi ekologiya kafedrasının dosenti, kənd təsərrüfatı elmləri namizədi Allahverdi Dolxanov Dünya Bankının layihəsi üzrə Moskva vilayətinin Puşkino şəhərində keçirilmiş beynəlxalq elmi seminarda iştirak edib.  4-6 aprel tarixlərində keçirilmiş seminar meşə siyasətinə həsr olunub. Alim tədbirin müzakirələrində fəal iştirak edərək, fikir və mülahizələrini bildirib.