15/04/2021
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində Respublika Elmi Konfransı keçiriləcəkdir

AZƏRBAYCAN RESPUBLİKASI TƏHSİL NAZİRLİYİ

BAKI DÖVLƏT UNİVERSİTETİ

EKOLOGİYA VƏ TORPAQŞÜNASLIQ FAKÜLTƏSİ

2021-ci il may ayının 6 və 7-də Azərbaycan xalqının Ümummilli lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 98-ci ildönümünə həsr olunmuş “Ekologiya və torpaqşünaslıq elmləri XXI əsrdə” mövzusunda II Respublika elmi konfransı keçiriləcəkdir.

Konfrans materiallarının hazırlanmasına qoyulan tələblər.

A5 format, hər tərəfdən 1,5 sm məsafə saxlanılmalıdır. Mətnin yazılması 11 şrift (Times New Roman), sətirlər arası interval 1 olmaqla (2 səhifədən çox olmamaqla) hazırlanmalıdır. Şəkillərin adları mərkəzdə, cədvəllərin adları isə sol kənarda qeyd olunur. Ədəbiyyat siyahısı və xülasə olmamalıdır.

N Ü M U N Ə

Antropogen-texnogen çirklənmə şəraitində bitən bitkilərin ekoloji xüsusiyyətləri

Həsənov R.N., Qurbanova G.F.

Bakı Dövlət Universiteti

M Ə T N

Tələbata uyğun hazırlanmış tezislər 20 aprel 2021-ci il tarixinə kimi ecosoil@bsu.edu.az ünvanına göndərilməlidir.