04/06/2014
“Bioekologiya” kafedrasının dosenti Sultan-zadə Firuzə Vəhdət qızı fəxri fərmanla təltif edilib

Azərbaycan Respublikası Ekologiya və Təbii Sərvətlər Nazirliyinin 23 may 2014-cü il tarixində keçirilən peşə bayramı günü münasibəti ilə Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin “Bioekologiya” kafedrasının dosenti, “EkoSfera” İctimayi birliyinin sədri - Sultan-zadə Firuzə Vəhdət qızı ekologiya və təbii sərvətlər sahəsində ictimayyətin maarifləndirməsi və bu sahədə keçirilən tədbirlərdə fəal iştrakına görə fəxri fərmanla təltif edilib.