02/06/2016
BDU-da 2 fərqli sahə üzrə “İlin dekanları” seçildi

Bakı Dövlət Universitetinin ən böyük səhifəsində (BDU) təşkil edilmiş açıq səsvermədə universitetin tələbə və əməkdaşları tərəfindən seçilən İlin Ən Yaxşı Dekanı (fakültənin idarə olunmasındakı peşəkarlığına və tələbə kontingenti arasındakı yüksək nüfuzuna görə) sosial layihəsinin nəticəsi bəlli oldu:

Texniki və təbiət fakültələri üzrə: Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanı Nazim Telman oğlu Şəmilov
Humanitar fakültələr üzrə: Hüquq fakültəsinin dekanı Əmir İbrahim oğlu Əliyev

Təbrik edirik!