21/11/2017
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Tələbə Elmi Cəmiyyətinin “Torpaq və biz” mövzusunda növbəti elmi seminarı keçirilmişdir

Tələbə Elmi Cəmiyyətinin “Torpaq və biz” mövzusunda elmi seminarı keçirilib

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Tələbə Elmi Cəmiyyətinin növbəti elmi seminarı keçirilib. “Torpaq və biz” mövzusunda keçirilən seminarda III kurs tələbəsi Əli Sədiyevin  “Ətraf mühitin  çirklənməsi və ona qarşı mübarizə tədbirləri ”, III kurs tələbəsi Mehrac Maqsudlunun  “Torpaq haqqında bilmədiklərimiz”  və IV kurs tələbəsi Fəqan Umarovun “İnsanın ətraf mühitə təsirinin öyrənilməsində və kadastrın yaradılmasında CİS-in rolu” mövzularında məruzələri dinlənilib.

Dekan, professor Nazim Şəmilov, TEC-in elmi rəhbəri, dosent Leyli Kərimova, Ekoloji kimya kafedrasının müdiri, professor Sevinc Hacıyeva, Bioekologiya kafedrasının dosenti Məhluqə Yusifova, Yerquruluşu və kadastr kafedrasının əməkdaşları dosent Azər Cəfərov, a.e.f. Qismət Xanbabayev və fakültənin elmi işlər üzrə dekan müavini dosent Fətəli Hüseynov seminarın işində iştirak edib, məruzələr ətrafında çıxışlar ediblər.

Məruzələr Tələbə Elmi Cəmiyyətinin üzvləri tərəfindən yüksək dəyərləndirilib.